Hebin Ziyareti

12 Mayıs 2011 – 22:00

15/05/2011 Pazar Günü Hebin Mevkiinde bulunan Şeyh Muhammed Türbesi‘ne ziyaret gerçekleşecektir. Katılmak isteyen halkımıza duyurulur.

  1. “Hebin Ziyareti” 7 Yorum

  2. DEĞERLİ İSİMSİZ KAHRAMAN,Kasabamızın geleceği için zaman zaman ürettiğiniz ilginç fikirlerden birine
    daha tanık olmaktayız.
    Geçmişten gelen kültürel zenginliklerin nesiller boyu hatırlanması ve bilinmesi, bu zenginleklere ait kalıntıların korunması ile mümkündür.
    Yüzyıllardan beri,Kasabamızda veya civarda kullanılan tarım aletleri,dokuma tezgahı ve diğer aparatları,giyim kuşam örnekleri ve buna ilişikin kumaşlar,Tabak çanak gibi araçların bulunarak,uygun bir yerde muhafaza edilerek sergilenmeleri kadar mükemmel bir düşünce olamaz.Bu düşüncenize destek olacak köydeki kardeşlerimize ve düşüncenizden ötürü sizlere tebriklerimi sunuyorum.

    fehmi akyol 15 Temmuz 2009

  3. davut hocamızla birbirimizden tamamen habersiz aynı anda aynı konuyu ele almamız ve hemen hemen aynı girişle yazıya başlamamız;tamamen tesadufidir.Yazıları birbirinden ayırmak için olmalıki admin ilk paragrafı yayınlamamıştır.önemli olan bu eksikliğin nedenini değerli ziyaretçilerimize de hissettirmek…anlayışınıza.

    isimsiz kahraman 15 Temmuz 2009

  4. Eskiye dair herşey kinderipte kinderip.net te. Eskiye yönelik büyüklerimden duyduğum örf ve adetlere imreniyorum.. düğünlere kutlamalara panayırlara ve daha nelere. Aynı zamanda köyümüzün çok tarihi bir yapısının olduğnu artık hepimiz biliyoruz. Bunun içinde bizim geçmişe biraz yol alıp bi yerlerde kalan kültürümüzü gün yüzüne çıkartmaya başlamamız lazım. Bunun için öncelikle belde halkının bu tip konulara biraz daha ilgili olması gerekir. Ve özellikle ilköğretim 7-8. sınıflardan başlayan lisede devam eden bir bilgilendirmenin olması gerekir.
    Çünkü geçmişini unutanların geleceği sönüktür

    YusufKaplan 16 Temmuz 2009

  5. Yazının yönetime eksik ulaşması nedeniyle,girişsiz yayınlanmıştı.
    Yeniden düzenlenmiştir.

    isimsiz kahraman 20 Temmuz 2009

  6. Arkadaşlar, sizleri tebrik ediyoruz. Kültürümüzün korunması ve sürdürülmesi için bu kelimelerin insan hayatında kalması gerekmektedir. Bunu hatırlatıp gündeme taşımanız takdire şayandır. Böyle güzel çalışmaların devamını dileriz. Selam ve sevgilerimizle.

    haldeh.com 25 Temmuz 2009

  7. Benim yerimede gezin 🙁

    Mustafa GÖZ 13 Mayıs 2011

  8. e video hala yüklenmemiş 🙁 oohooo kimsenin bu siteyle ilgilendiği yok artık….gerçekten üzücü 🙁

    bilal 28 Mayıs 2011

Yorum yapmak için giriş yapınız.