Midyat’ta 2 Kaza: 2 Ölü, 5 Yaralı!..

28 AÄŸustos 2010 – 20:31

Mardin’in Midyat ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada 2 kiÅŸi öldü, 5 kiÅŸi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Midyat’ın Åženköy beldesinde Mardin yönüne gitmekte olan Mehmet Emin D. (35) yönetimindeki 33 NCD 64 plaklı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan iki kız kardeÅŸe çarptı. Kazada çarpma sonucu Emine AlÄŸan (18) hayatını kaybederken, Sibel AlÄŸan (16) ağır yaralı olarak Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü kaza sonrası jandarma tarafından gözaltına alındı.

DiÄŸer bir kaza ise Midyat-Ä°dil karayolunun 6. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Havaalanı’ndan Iraklı Türkmenleri Habur Sınır Kapısı’na götürmekte olan Hüseyin Abek (37) yönetimindeki 73 DS 455 plakalı taksi, pasaport ve kimlikleri kontrol etmek isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Åžarampole yuvarlanan aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, Iraklı yolculardan Hüseyin Abek (53), Yashar Mohammedo Admal Badek (57), Silda Enwar (15) ve Hüssein Zaidan Bak (37) yaralı olarak Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Her iki kazada yaralanan yolcular, daha sonra Mardin ve Diyarbakır’daki çevre hastanelerine sevk edildi. Kazalarla ilgili soruÅŸturma sürdürülüyor.

Yorum yapmak için giriş yapınız.