Gelişen ve Değişen Söğütlü

08 Mart 2010 – 14:23

Beldemiz son yıllarda gözle görülür şekilde bir değişim süreci içindedir. İnternetin neredeyse her eve girmesiyle beldemiz gerek ülke içinde gerek ülke dışında da tanınan bir belde haline gelmiştir, bu tanıtımda emeği geçen internet sitesi kurucuları ve kişisel anlamda diğer paylaşım sitelerinde buna vesile olan ağabey ve kardeşlerimize teşekkür edemeden geçemeyeceğim. Şuan arama motorunda tek bir tıkla kinderip veya söğütlü beldesi yazıp tıklamanız yeterlidir.

       Beldemizde bulunan doğal güzellikler; taş evler, yer altı mağaraları (ziverip) oldukça eski medeniyetlerin var olduğunun kanıtıdır, buraların turizme açılması için, daha ciddi bir şekilde, yerel yöneticilerimizin önderliğinde gerekli mercilere bildirmeleri halinde beldemiz daha tanınmış hale gelecek böylece yerel belki de yabancı turistleri Gap gezisi programı dahilinde olan Mardin – Midyat güzergahında beldemize çekebilelim, Allah nasip ederse İzmir’den bir grup yaz ayında tur kapsamında beldemizi ziyaret edecek, mevcut olan misafirperverliğimizi onlara sunarsak inanın daha geniş kitlelere ulaşabiliriz. Geçen aylarda Atv Avrupa’da yayınlanan programı zevkle izledim, bu bir ilktir ve inşallah devamı gelir. Hepimizin gayretiyle şu bu demeden bizi biz gibi tanıtıp bu güzel toprakları nice insanların keşfetmesi için üstümüze düşeni yapalım…

 Yazı: Mustafa GÖZ

  1. “GeliÅŸen ve DeÄŸiÅŸen Söğütlü” 4 Yorum

  2. Zaten aramızda idiniz.Bu sefer yorumlarınız yanında yazılarınızla da katkı vermeye çalışıyorsunuz.Sizleri tebrik ederim.Baştan beri bu sitenin tüm beldenin olduğunu sitemizin kurucusu Aziz bey söylüyor.Beldemizin tanıtımı için dileyen herkes katkı sağlayabilir.Güzel başlangıcınız için teşekkür ederim.

    isimsiz kahraman 8 Mart 2010

  3. eline sağlık iyi bir başlangıç yazısı olmuş.

    yosuncan1

    yosuncan1 9 Mart 2010

  4. Bilmukabele bende teÅŸekkür ederim…..

    Mustafa GÖZ 9 Mart 2010

  5. Tebrikler harika bir yazı olmuş, başarılarının devamını bekliyoruz.

    izmirli 35 10 Mart 2010

Yorum yapmak için giriş yapınız.