AFERÄ°N ÇOCUKLAR…

15 Mayıs 2009 – 19:03

…VE SÖĞÜTLÜ FATİH İLKÖĞRETİM OKULU BİLGİDE MİDYAT BİRİNCİSİ

 

                    Söğütlü Fatih İlköğretim Okulu harikalar yaratarak Midyat ilçesi genelinde İlköğretim Okulları arasında yapılan Bilgi Yarışması Finalinde  ilçe birincisi oldu.

                     Midyat Merkezindeki tüm okulları geride bırakan Söğütlü Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri oldukça mutlu anlar yaşayarak 2004 ve 2005 yıllarındaki efsaneyi tekrar dirilttiler.

                    Söğütlü Fatih İlköğretim Okulu elemelerde karşılaştığı Midyat Merkez Atatürk, Midyat Merkez Gazi Y.İ.B.O. Şenköy 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okullarını eleyerek finale geldi.

                     Söğütlü Fatih İlköğretim Okulu, Gelinkaya İlköğretim Okulu, Çavuşlu İlköğretim Okulu, Midyat Merkez 75. yıl İMKB İlköğretim Okulu, Midyat Merkez Ali İhsan Kalmaz İlköğretim Okulu grup birincileri olarak finale kaldı, finalde Söğütlü Fatih İlköğretim Okulu birinciliği 120 puanla elde etti, ikinciliği Midyat Merkez Ali İhsan Kalmaz İlköğretim Okulu 110 puanla alırken Çavuşlu ve Gelinkaya İlköğretim Okulları 80 puanla üçüncülük için uzatmaya gitti, uzatma soruları sonucu  Çavuşlu İlköğretim Okulu üçüncü olurken, Gelinkaya İlköğretim Okulu dördüncü ve Midyat Merkez 75. Yıl İMKB İlköğretim Okulu beşinci oldu.

                      Emrullah AYTİMUR, Muhammed Şeref KAPLAN, Ömer PEKDURAN ve Finalin Yedek Öğrencisi Kader BEYAZTOPRAK adlı öğrencilerinizi kutlarız.

                     Söğütlü Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Davut KAPLAN ve Müdür Yardımcısı Abdurrahim TÜREN öğrencilerini kutladı ve SBS’de de  aynı başarıyı tekrarlamalarını istediler, kendi öğretmenlerini de kutladılar. Söğütlü İlköğretimden 2007 yılında emeği geçen idareci ve öğretmenlere de teşekkür ettiler.

                     Midyat’tan birincilikle okullarına dönen öğrencilerimiz okul bahçesinde saatlerce eğlendi. Nice Başarılar dileriz.

 

SÖĞÜTLÜ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ DE MUHTEŞEM BİR YARIŞ ÇIKARIP İKİNCİ OLDU

 

                     Söğütlü Çok Programlı Lisesi de katıldığı Midyat Liseler Arası Bilgi Yarışmasında Rıdvan PALA, Nurulhude NACİR ve Mahmut ALGÜL ile Midyat Anadolu Lisesinin ardından ikinci oldu.          

                      Anadolu Lisesi Öğrencilerinin seçme olduğu dikkate alındığında Lisemizin büyük bir başarı elde ettiği ortaya çıkmaktadır. Tüm Öğrenci, İdareci ve Öğretmenlerimizi kutlarız.

 

                     Böylece Söğütlü 2009 Yılı Bilgi Yarışmalarında İlköğretimlerde Birincilik, Liselerde ikincilik elde ederek büyük bir damga vurdu.

Yolun açık Söğütlü

  1. “AFERÄ°N ÇOCUKLAR…” 20 Yorum

  2. gercekten ben oÄŸrencileri tebrik ediyorum….
    basarılarının devamını dilerim
    ve aynı zamanda bu okulun mudurune yanı davut kaplan a çok tesekkur edrız çunku bu koyden gittiÄŸi zmn artık ne yarısma vardı nede biÅŸi ama yenıden geldiÄŸinde efsane geri donmus gibi oldu herkesın ellerıne saÄŸlık…..
    saygılarınızla

    velit hanıme 15 Mayıs 2009

  3. bizde bunu beklioduk hocam hiç kuşkusuz ki beklediğimiz bi sonuç siz hocaları ve öğrencilerinizi kutlar başarılarınızın devamını dileriz.

    yaser 15 Mayıs 2009

  4. aferin 1. çıkmışlar arkadaşlarımı kutluyorum ama davut hoca üstüne düşeni yapmadı söz vermişti gerekirse iki otobüs doldurur gideriz demişti ama 20 kişi götürdü ayrıca birinci yarışmada gideni götürmeyecem dedi 8.sınıfın tüm kızlarını götürdü geçen seferde gitmişlerdi bazılarına haksızlık yaptığının farkında deil.

    gizemli gizem 15 Mayıs 2009

  5. biz sögüt fatih ilkögretim okulu olarak arkadaşlarımızla grur duyuyoruz. onları kutlarım. inşallah gelecek seneye biz liseye gidince arkadaşlarımız bu birinciligi devam ettirirler emegi geçen herkese teşekkürler.

    emine büyükkaya 15 Mayıs 2009

  6. Başarılarından dolayı bütün öğrencilerimizi tebrik ederim.

    yosuncan1 15 Mayıs 2009

  7. Tebrik ederim.Harikasınız çoçuklar.Gerçekten bizi çok duygulandırdınız.Bu arada sizi yetiştiren değerli hocalara da saygı ve sevgilerimi yolluyorum.Başarılarınızın devamını dilerim.

    Adnan ŞAHİN 15 Mayıs 2009

  8. Değerli yorumcularımız sizlere iltifatlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Sevgili gizemli gizem dikkat ederseniz hiç bir okuldan 20 nin üzerinde öğrenci salonlara alınmadı, yani sizi almış olsalar beş otobüsle giderdik. Sekizinci sınıflara da artık misafir gözüyle bakıyoruz, o yüzden de onları götürdük, selamlar

    Davut KAPLAN 15 Mayıs 2009

  9. davut hocamıza teşekkür ediyorum çünkü okulumuzun her türlü etkinliğe katılması için çabalıyor başarılıda oluyor

    isimsiz 16 Mayıs 2009

  10. bize bu gururu yaşatan öğrenci kardeşlerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.

    isimsiz kahraman 16 Mayıs 2009

  11. Tebrik ederim.Bizi duygulandırdınız.Sizi yetiştiren değerli hocalara saygı ve selamlarımı iletiyorum ve öğrencilere başarılarının devamını dilerim.

    Nurettin AYTİMUR 16 Mayıs 2009

  12. davut hocam öncelikle sizi we oğrencileri canı yürekten kutlarım sileri tebrik ederim öğrencilerin de başarıların devamını dilerim davut hocam yapmış olduğunuz tüm çalışmalara diyecek yok walla süpersiniz
    keÅŸka ben de sizin okulda olsam

    şahin 16 Mayıs 2009

  13. lise öğrencilerine de başarıların dewamını dilerim onlarda harika bi başarı öne sürmüş oldular zaten biz alıştık bu tür başarılara tebrik ederim sizleri başarınızın dewamını dilerim çağdaş hocayı haydar hocayaı nurgül hocayı we en önemlisi ise sibel hocayı teebrik ederim bu tür başarıları onlar sayesinde öne sürüyoz desteklerini hiç bir zaman eksik etmemişlerdir

    hilal 16 Mayıs 2009

  14. çaba sarfedip başaran öğrencileri öğretmenleri ve davut hocamı tebrik eder başarıların devamını dilerim SAYGILARIMLA..

    mehmet şahin MERSİN 17 Mayıs 2009

  15. tebrikler arkadaşlar başarılı bir yeni nesil görmek beni çok duygulandırdı
    yeni neslin aklı bir karış havada diyenlere inat böyle azimli ve başarılı olmanızı takdir ettim.
    tekrar tebrikler

    DJ_GAMZE 17 Mayıs 2009

  16. çok çaba sarf ederek kazandılar başıılarının devamını dilerim

    merve 18 Mayıs 2009

  17. çok gzl lise de ilköğretim de derece yapmış; ama keÅŸke lisenin de bir fotoÄŸrafı olsaydı…

    ABC 18 Mayıs 2009

  18. valla cok gurur verici bir ÅŸey bunu gururuma yediremiorum :)))))))))

    sırhane visem 19 Mayıs 2009

  19. Bilgi yarışması icra edilmeden bir gün önce, çocuklarımıza duyduğumuz güveni arz etmiş idim. Güvenimizi boşuna çıkarmayan başta eğitim neferleri ve sevgili öğrencilerimize sonsuz şükranlarımızı arz eder; Bundan sonraki yaşamlarında başarılar diler en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimi sunarım.

    Ramazan TAŞTEKİN 20 Mayıs 2009

  20. çooook….uzaklardan ve hasretle seyrederken manzarayı seviniyorum gururlanıyorum.Bu baÅŸarının sırlarını yakalamışken bırakmayalım öğrencilerimiz bu baÅŸarılarımızın arkasına saklanıp duraÄŸan döneme geçmemelidirler ve her evladımız o yüksek kürsüye çıkmaya gayret sarfetmelidir.

    NURETTİN AYGUR 21 Mayıs 2009

  21. slm arkadaşlar sizi çok ama çok tebrik ediyoruz davud hocamızada tşk ederiz o olmasaydı söyütlüyü tanıtamazdık onada çok tşk ediyorum

    pınar 21 Mayıs 2009

Yorum yapmak için giriş yapınız.