Seçime Geri Sayım

25 Mart 2009 – 22:09

Ve nihayet seçim kapıya dayandı. Uzun ve yorucu ama bir taraftan bayram havası şeklinde geçen seçim kampanyaları sona ermek üzere… Belde tarihinde bu güne kadar seçimlerde kayda değer olay yaşanmaması seçimlerin en güzel yanı olmuştur.

Belde halkı Pazar günü el ele kol kola olmasa da diğer günleri aratmayacak şekilde oy’un rengi ne olursa olsun sandık başına gidecek ve gelecek nesillere iyi bir fotoğraf bırakacaktır. Bu sadece bir temenniden ibaret değil; aynı zamanda insan olma bilincinin bir sonucudur. İşte bununla hep iftihar etmiş ve pazar günü yine iftihar edeceğiz. Çünkü bizim beldeye bu yakışır.

Belde halkının seçim atmosferine çoktan girmesine rağmen, Kinderip.Net olarak seçim tansiyonunu etkileyecek her türlü söz ve davranıştan kaçındık. Bu da bizim Kinderip Sitesi olma gereğinin doğal bir sonucudur.

Pazar günü sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun şimdiden tebrik eder, beldenin geleceği için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Kinderip.Net & Sogutlubeldesi.Net

  1. “Seçime Geri Sayım” 6 Yorum

  2. Ağzına sağlık isimsiz kahraman. Hepimizin temennisi huzur içinde insanların dostça sandığa gidip destekledikleri adaya oy vermeleri ve seçilen adayın da en iyişekilde beldemize hizmet getirmesidir. her kim seçilirse seçilsin şimdiden kendisine başarılar beldemize ve belde halkına da hayırlı olmasını diliyorum.

    HÃœSEYÄ°N AKYOL 25 Mart 2009

  3. En başından beri seçime tarafsızlık ilkesiyle yaklaşan sataşma ve kutuplaşmalara meydan vermeyen siz kinderip.net i tebrik eder iyi yayınlar dilerim..

    faysal pektezel 26 Mart 2009

  4. SİÇEMLERÄ°N huzur ve güven içinde geçmesi en büyük temennimizdir.Bu iÅŸi yapabilecek,kasabaya hayırlı iÅŸler tasarlayan kiÅŸinin kazanmasını dilerim…
    İSİMSİZ KAHRAMANA BU KONUYA DEĞİNDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    ARKADAŞLAR:Herekesin okumasını istediğim bir şikayetim var..sizinle bölüşmek isterim.

    Bildiğiniz gibi,ben ve benim gibi binlerce köylü ülkemin çeşitli kentlerinde yaşamakta ve hayatlarını burada sürdürmektedir.AYRICA bazılarımız bulunduğu yere o kadar adapte olmuş ve sevilmiş ki,çeşitli görevler almak üzere seçimlerde aday olmuştur.Ancak bilindiği gibi aday olacak kimselerin belli sürelerle o yerde ikamet etmeleri mecburidir.aksi halde kazansalarda,kaybetmiş sayılacaklar.

    Ben bir devlet memuruyum ve bu görevimi 40 yıldır MERSİN de sürdürüyor ve hayatımın hiç bir döneminde kinderipin siyasi kaderine müdahil olmadım.Bulunduğum yerde kendi çapımda etkili olmaya çalıştım.

    KardeÅŸim de bulunduÄŸumuz yerde belediye baÅŸkanı adayı oldu….bu yılda MERSÄ°N Ä°L GENEL MECLÄ°SÄ° ne girmek üzere aday.

    Asıl söylemek istediÄŸim…..BÄ°ZÄ°M HABERÄ°MÄ°Z OLMADAN benim,aday olan kardeÅŸimin,ve bütün aile fertlerimin,ayrıca mersinde oturan birçok köylümün bilgisi dişında,uygun olmayan yasa dışı yollarla ADRES kayıtlarımız kinderipe aktarılmıştır.

    GEÇ DE OLSA FARKETTİM VE BİZİMKİLERİ düzelttim.
    farketmeseydim.ne olacaktı ? Ne hakkınız var bizim memuriyetimizle,çocuklarımızın ekmeÄŸiyle,kardeÅŸimin siyasi geleceÄŸiyle oynamaya…BÄ°R ÇOK KÖYLÃœM BANA GELEREK BEN ŞİMDÄ° NE YAPACAÄžIM.bulunduÄŸum yerde mahalle muhtarıma bile oy veremeyeceÄŸim demektedir.
    ALLAH AÅžKINA NE HAKKINIZ VAR.NEDEN HABERÄ°MÄ°Z OLMADAN YASA DIÅžI YOLLARLA KAYITLARIMIZA GÄ°RERÄ°K ADRES KAYITLARIMIZI KÄ°NDERÄ°P’E AKTARDINIZ..Ben bu eylem karşısında yapılacak yasal yolları biliyorum.ya bilmeyenler.? Yzık deÄŸilmi.?

    fehmi akyol 27 Mart 2009

  5. evet seçime ramak kaldı dışardan duyduğumuz kadarıyla malum kişiler oyları hep satın almışlar.Saltanata dönmüş.Köye doğru dürüst hiçbirşey yapılmadı.HİZMET HİZMET köyün hepsine lütfen sadece belli yerlere değil.

    selda 27 Mart 2009

  6. Fehmi amcamıza hak veriyorum.

    isimsiz kahraman 27 Mart 2009

  7. Seçimin tüm islam alemine hayırlar getirmesini cenabı Allahtan niyaz ederim…

    Nurettin Aytimur 28 Mart 2009

Yorum yapmak için giriş yapınız.