Sitemizdeki Yeniliklerin Farkında mısınız?

20 Mart 2009 – 17:49

 

Her geçen gün ziyaretçi sayısındaki artışa paralel olarak, biz de yeniliklere hız veriyoruz. Bugün itibariyle günlük ortalama ziyaretçi sayımız 500’ü geçmiş durumda. Bu oldukça sevindirici bir rakam. Daha önce de söylediğimiz gibi talepler doğrultusunda hareket etmemiz bu başarının yakalanmasında büyük payı vardır.

Son olarak sitemize radyonun eklenmesi ile yurt dışındaki köylülerimiz ve aynı zamanda bizi takip eden yabancılar için farklı dillerde yayın yapmamız yine sitemize olan heyecanı bir kat daha arttırmıştır.

Evet… Eğitim eğitimcinin görevidir, ama bizim de ilgilenmemiz başkalarının işine karışmak anlamına gelmemektedir. Amacımız bu alandaki gelişmeleri sizlere duyurmak, keşfedilmemiş yetenekleri keşfetmek.

İşte bu amaçla ve birinci yarışmaya olan yoğun ilgi ve sonrasında gelen talep üzerine ikincisini, gençlerin bayramı olan 19 Mayıs’a yetiştirme çabasındayız. Konuyu ve kuralları önümüzdeki günlerde duyurmak üzere öğrencilerin şimdiden hazır olmalarını bekliyoruz.

Editör

  1. “Sitemizdeki Yeniliklerin Farkında mısınız?” 15 Yorum

  2. başarılarının devamını dilerim.

    VEYSİ YEŞİLYURT 22 Ocak 2009

  3. zeyneb çok çalışkan ve iyi bir öğrencimdir. daha güzel yazı meydana getirebilecek yeteneğe sahiptir. hayatı boyunca mutlu olması dileğiyle.

    VEYSİ YEŞİLYURT 22 Ocak 2009

  4. Tebrik ederim

    isimsiz kahraman 22 Ocak 2009

  5. butun yazilari okudum inceledim.benim icin on plana cikaracagim duygusal bagiyla bagli hangisi olacakti merakiydi.benim birincim ogretmenlerin on gordugu gibi siraya aynen katiliyorum.benim 1.bir,2.iki,3.uctur.hepsine basarilar diliyorum

    ibrahim pala 22 Ocak 2009

  6. isimsiz kahramana sonsuz sevgi ve saygılar.bide arkadaşlar şu sohbet odasına takılalım vallahi müthiş olur.memleketimizin hasretini çekenlerin hasretini bu şekilde gideririiz.azizim sana sviyorumha ha ha.

    MUHABBET FEDAYÄ°SÄ° 22 Ocak 2009

  7. Ä°ÅŸte bu.
    Diğer yazılar da güzeldi hoştu ama beldemizi en iyi anlatan yazının bu olduğu kanaatindeyim.
    Bir sonraki yarışmada yazıların hepsinin sitede yayınlanıp site ziyaretçilerinin en iyi yazıyı seçmeleri bence daha objektif sonuçlar doÄŸuracaktır.Yine tekrarlıyorum benim bakış açımla baktığımda en iyi yazı bu olmuÅŸ.Zeynep ALGÃœL’ü tebrik ederim.

    yosuncan1 22 Ocak 2009

  8. Seçilen ve seçilmeyen tüm öğrencilerin öğretmenlerine teşekkür ederim. Sıralama ilan edildikten sonra öğrencilerin kafalarını kurcalamak,faydadan ziyade zarar getirir.

    isimsiz kahraman 23 Ocak 2009

  9. artık yarışma geride kaldı. edebiyat öğretmenlerimiz objektif bir şekilde karar verdiler. bu tür eleştiriler edebiyet öğretmenlerimizi zan altında bırakır. eleştirecekseniz nedenini belirtin. eleştiriler ölçüyü kaçırırsa ben ve öğrencilerim bu tür etkinliklerde aktif rol oynamayacağız. o zaman bu eleştiri sahipleri kendileri sıralamayı yapsınlar. çomak sokmak kimseye yarar sağlamaz. eleştirmek kolay ama çözüm üretmek zordur.

    VEYSİ YEŞİLYURT 23 Ocak 2009

  10. TEÅžEKKÃœRLER Ä°BRAHÄ°M PALA.

    VEYSİ YEŞİLYURT 23 Ocak 2009

  11. nerden nereye dedirtecek bir calisma ornegidir.emegi gecen herkese tesekkur ediyorum.yola devam.

    ibrahim pala 20 Mart 2009

  12. Söğütlüye layık bir site olma yolunda hızla ilerleyen kinderip.net ilklere imza atmaya devam ediyor.
    Video,fotoğraf galerisi , yöresel müzikler, ziyaretçi defteri derken şimdi FORUM,SOHBET ODASI ve RADYO KİNDERİP diyoruz.
    RADYO KÄ°NDERÄ°P yayın hayatına bomba gibi bir giriÅŸ yapıyor.Popiler,eski,rap,slov,rack,türkü,arebesk,sanat müziÄŸi,tasavvuf müzikleri,cuma vakti kur-an’dan süreler derken bir de bakıyoruz ki canlı yayınlar baÅŸlamış,istek bölümleri açılmış.
    Gerçekten mükemmel baÅŸarılara imza atılıyor.Günlük ziyaretçi sayısı 100-200 derken 500 -600 hatta 620’yi bile bulduk.
    Eğitim adına birinci yarışma demişken ikincisinin duyurusu ile içimizde tarifi imkansız bir heyecan oluşutu bile.
    Bekleyelim ve görelim http://www.kinderip.net daha bizi hangi atılımlarıyla heyecanlandıracak.
    Söğütlü halkına http://www.kinderip.net‘e gösterdiÄŸi ilginin karşılığını alacağının garantisini veren bir site olma yolunda destek verdiÄŸi için teÅŸekkür ederiz.

    yosuncan1 21 Mart 2009

  13. EmeÄŸi geçen deÄŸerli Dj lerimiz Yosuncan ve Meçhul, en önemlisi Destekçimiz sayın isimsiz kahramana sonsuz taÅŸakkürler…

    YusufKaplan 21 Mart 2009

  14. Farklı diller

    Ä°ÅŸte kinderip.net’e yakışan bu: TÃœRKÇE , ARAPÇA ,DEUTSCH(ALMANCA) VE Ä°NGÄ°LÄ°ZCE dillerinde yayına baÅŸlamış bile.
    Dedim ya sabırsızlıkla takip edeceÄŸiz bakalım kinderip.net’te sonraki yenilik ne olacak.
    İyiki varsın http://www.kinderip.net

    yosuncan1 22 Mart 2009

  15. sizi candan kutluyorum deyisik dillerde deyisik insanlarla diyalog kurmak adina yaptiginiz hizmet icin size tesekkur etmek istiyorum.yeni suprizler bekliyorum.allah gonlunuze gore versin.

    arman 22 Mart 2009

  16. Siteye eklenen RADYO vericisi çok güzel,ÇIĞIR AÇACAK olan gelişmiş ve çağdaş RADYO KİNDERİP bekliyoruz.

    AYRICA;Öğrenciler arasında yapılması düşünülen yarışmalar çok iyi,ancak; bundan böyle,yarışmayı bu site organize edecekse !yarışma jürisinin içinde halktan kimselerin bulundurulmasına özen gösterilmeledir.

    BÖYLECE ;Halkın çocuklara karşı olan ilgisi,eğitim kurumlarıyla bağlantısı,siteyle ilişki kurması sağlanmış olacak ve eğitimin çocuklarla sınırlı olmaması sağlanacaktır.Herkese sevgiler

    fehmi akyol 27 Mart 2009

Yorum yapmak için giriş yapınız.