ÇAVUÅžLU’DA SEÇİM KAVGASI

30 Ocak 2009 – 19:48

Haber: Midyat'ta Partililer Seçmen Kaydı Kuyruğunda Birbirine Girdi

Mardin’in Midyat ilçesine baÄŸlı ÇavuÅŸlu beldesinde seçmen kuyruÄŸundaki vatandaÅŸlar kavga etti. Hükümet Konağı avlusunda yaÅŸanan kavgada 2’si ağır 18 kiÅŸi yaralandı, 14 kiÅŸi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Midyat ilçesine baÄŸlı ÇavuÅŸlu beldesinde son günlerde Adana, Ankara, Ä°stanbul ve Ä°zmir gibi illerden getirdikleri seçmenleri kaydetmek için sıraya girdi. Kayıt sırasında her iki parti mensupları arasında çıkan tartışmalar kavgaya dönüştü. AK Partili ve Demokrat Parti(DP)liler arasındaki taÅŸlı sopalı ve bıçaklı kavgada 2’si ağır 18 kiÅŸi yaralandı. Başından sopa darbesi alan Ali Çetto (60) ile bıçak darbesi yiyen Åžehmus Alkan (27) Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. DiÄŸer yaralılar Midyat Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.

Olaylar üzerine polisler güvenlik önlemleri almaya çalışırken, Jandarma Bölük Komutanlığı’ndan da takviye askerler geldi. ÇavuÅŸlu beldesinde de bir olay yaÅŸanmaması için jandarma güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkardı. (CÄ°HAN HABER AJANSI)

  1. “ÇAVUÅžLU’DA SEÇİM KAVGASI” 3 Yorum

  2. Çavuşlu halkına geçmiş olsun,
    Çavuşluda Her yıl tekrarlanan bu trajediye alıştık.
    Başkalarının Mutluluğu için kendi öz kardeşleri ile
    düşmanca çarpışmalarını hiç anlayışla
    karşılayamıyorum.

    fehmi akyol 1 Åžubat 2009

  3. öncelikle cavuşlu halkına geçmiş olsun lütfen kavga etmeyin her sene öyle yapıyorsun lütfen kavga etmeyin kimsenin yaralanmasını ve ölmesini istemeyiz lütfen kavga etmeyiniz rica ediyorum

    memet baykal 2 Åžubat 2009

  4. çavuÅŸlu köyü halkına yakışmayan olaylar nekadar alıştıysak hoÅŸ deÄŸil gerçi kavganın sebebi belli olsada hoÅŸ deÄŸil inÅŸaallah bida öyle hoÅŸ olmayan kavgalar olmaz…. köye yeni baÅŸkan ÅŸart büyük ihtimal böyle olacak

    ÅŸehmus demir 4 Åžubat 2009

Yorum yapmak için giriş yapınız.