Midyat Eğitim İş Sendikası İsrail Saldırılarını Şiddetle Kınadı

28 Aralık 2008 – 23:16

 

 

BASINA VE KAMUOYUNA

 

                 Seksen yılı aşkın bir süredir, Filistinlilerin elinden topraklarını alan, yüzlerce katliama uğratan İsrail’i şiddet ve nefretle kınıyor ve insanlık tarihinin yüzkarası olarak ilan ediyoruz.

 

                 “Nil’den Fırat’a” ibaresini en acımasız kararların alındığı meclisinin duvarlarında asan İsrail Parlamentosu maalesef ülkemiz topraklarını da içine alan bir yayılmacı siyaset gütmektedir.

 

                   Tevrat’ında baş eğmeyen bütün ulusları yok etme emri olan, kendilerini efendi diğer tüm insanları köle olarak gören, kendilerini kutsal sayıp tüm halkları hiç sayan bir anlayışa sahip Siyonist Yahudilerin katliamlarını görmezden gelenler koltuk, çıkar, ticaret vb nedenlerle seslerini çıkarmamaktadırlar. Sessizlikle yetinmeyip bu faşist anlayışı hala hoş karşılayanların insanlıkla ilişkilerinin olmadığı da bir gerçektir. Bütün insanlığın israiloğullarına köle yaratıldığını iddia eden Tevratları, bununla da yetinmiyor, kendilerine itaat etmeyenleri öldürme emri veriyor.

 

                   İşte kulaklarını tıkayanlara, görmezden gelenlere, global dünya diyenlere,  Tevrat’tan bazı bölümler:

 

                  “o gün Rab Abramla ahd edip dedi: Mısır Irmağından (Nil’den) Fırat ırmağına kadar olan toprakları senin zürriyetine verdim” Tevrat (Tekvin Bölümü 18. Ayet 13. Sayfa)

                                                                                                 

                   “Rabbın miras olarak sana vermekte olduğu kavimlerin şehirlerinden nefes alan kimseyi sağ bırakmayacaksın, rabbın sana emrettiği gibi yok edeceksin” Tevrat Tensiye Bölümü Ayet 10-17 Sayfa 197

 

                    “Onları kasaplık koyunlar gibi ayır (aralarına fitne düşerek böl) ve onları öldürme günü için hazırla” Tevrat (Yeremya Bölümü 3. Ayet 736. sayfa)

 

                     “Onları ve her şeylerini tamamen yok et, onlara acıma, erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe hepsini öldür” Tevrat ( 1.Samuel bölümü 3. ayet, 286. sayfa)

 

                      Nilden Fırat’a hatta adı geçen büyük ırmağın (Fırat) aslında eskiden Dicle olduğu sağlam kaynaklarca belirtilmektedir. Adı geçen bu coğrafyada maalesef kan ve gözyaşı asla durmamıştır, ülkemizin güneydoğusundaki olaylar da bir Tevrat emri olarak yerine getirilmektedir.

                   Yukarıda arz edilen Tevrat babları (ayetleri) kulaklarını tıkayıp, koltuk hevesi, şahsi çıkar ve ticari ilişkileri uğruna görmezden gelenlerin tüm insanlığı gözden çıkardıkları apaçıktır. Ülkemiz de tehdit altındadır.

 

                  1915’lerde bir cihan harbi esnasında yaşanan karşılıklı ölümleri Ermeni Soykırımı olarak niteleyen Hıristiyan dünyası ve sözüm ona aydınlarımızın eğer insan hak ve hukukuna dair azıcık vicdanları var ise 1917 den beri aralıksız süren Siyonist Yahudi canilerinin katliamlarına aynı duyarlılığı göstersinler. Ermeni iddiaları 1915 te yaşanıp tarihe karışan olaylar ama; Filistin halkının gördüğü zulüm 1915 ten beri her gün yaşanmaktadır. Filistinliler her gün soykırıma uğramaktadır. Olaylar çok ama çok farklı.

 

                  İki gündür yaşanan İsrail’in gerçekleştirdiği Filistin halkının soykırımı bilançosu bugün itibarıyla:

148 çocuk, 53 kadın, 32 yaşlı toplam 300 civarı. Tv görüntüleri Siyonistlerin Tevrat’a harfiyen uyduklarını açıkça göstermektedir.

 

                    İsrail’i şiddet ve nefretle kınıyor, tüm dünyaya seksen yıldır süren bu soykırımı durdurmasını istiyoruz.

 

Davut KAPLAN

Mardin Midyat Eğitim İş Sendikası Temsilciliği Başkanı

  1. “Midyat Eğitim İş Sendikası İsrail Saldırılarını Şiddetle Kınadı” 5 Yorum

  2. Tepkisiz kalmayacağım, saldırıları nefretle kınıyorum.

    isimsiz kahraman 29 Aralık 2008

  3. Saldırıları kınayan herkese insanlık adına teşekkür ederim.

    Davut KAPLAN 29 Aralık 2008

  4. Sevgili Davut Öğretmenim;Tavrat’a Bu İğrenç düşünceleri tanrının yazdığına inanmıyorum.!bu düşünceleri ve işlenen cinayetleri Nefretin ötesinde bir duygu varsa onunla kınıyorum.İsraile sınırı bulunan 200 milyon arabın da kılının kıpırdamasını bekliyorum….

    fehmi akyol 29 Aralık 2008

  5. insanlık dışı, vahşet, soykırım daha nasıl hitap etmem gerekir bilmiyorum ama saldırıları nefret ve şiddetle kınıyorum.

    orhan şahin 29 Aralık 2008

  6. TAHRİF EDİLMİŞ TEVRATTA BU TÜR İFADELERİN YERALMASI İNSANLIK İÇİN KORKUNÇTUR. BENCE BU YAHUDİLERE SADECE MÜSLÜMANLAR DEĞİL BÜTÜN DÜNYA HADLERİNİ BİLDİRMELİDİR. GERÇEK TEVRAT KESİNLİKLE BU İFADELERİ İÇERMEZ.

    VEYSİ YEŞİLYURT 29 Aralık 2008

Yorum yapmak için giriş yapınız.