Åžehit Yakınları Genelkurmay’da

18 Temmuz 2010 – 02:35

Midyatlı Onbaşı Salih Albayrak’ın ailesi, Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral Ä°lker BaÅŸbuÄŸ’u Genelkurmay Karargâhı’nda ziyaret etti.

Diyarbakır Silvan Bağdere Jandarma Karakolu’nda teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Midyatlı Jandarma Onbaşı Salih Albayrak’ın ailesi, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’u Genelkurmay Karargâhı’nda ziyaret etti. Silvan ilçesindeki Bağdere Jandarma Karakolu’na, 21 Haziran 2010’da saatler 20.00’yi gösterdiğinde bir grup PKK’lı tarafından, el bombası ve hafif silahlarla saldırı girişiminde bulunulmuştu. Teröristlerin ateşine anında ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada Jandarma Onbaşı Salih Albayrak şehit olurken, bir astsubay, bir er ve üç vatandaş yaralanmıştı. Olayda beş PKK’lı da öldürülmüştü.

Babası amcaları ve ağabeyleri
Şehit Albayrak’ın ailesi önceki gün, Orgeneral Başbuğ tarafından Genelkurmay Karargâhı’nda ağırlandı. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre; şehit Jandarma Onbaşı Albayrak’ın babası, amcaları ve ağabeyleri Orgeneral Başbuğ’u ziyaret etti. Ziyaretin içeriğine ilişkin bilgi verilmezken, şehit yakınlarının Orgeneral Başbuğ ile çektirdiği bir fotoğraf sitede yayımlandı.

Kaynak: Midyathabur.com

  1. “Åžehit Yakınları Genelkurmay’da” 3 Yorum

  2. Allah’ın izniyle ÅŸehitlik mertebesine ulaÅŸan tüm vatan evlatlarımız kanlarının yerde kalmayacağını görecekler.

    yosuncan1 18 Temmuz 2010

  3. öncelikle Şehit Kahraman Salih kardeşimizin Allah katında en yüksek mertebe olan şehit makamına eriştiğinden rahmet ve saygı ile anarken çok değerli abimiz mehmet ALBAYRAK ve ailesine sabrı cemil temenni ediyorum GN.KUR.BŞK.lığı ziyaretini ise asil onurlu bir dayanışma ve vatanı sahiplenme duygusu hiç bir zaman yok olmayacağı göstergesi olarak görüyorum

    faysal maÄŸat 3 AÄŸustos 2010

  4. şehidimize verilen önemi buradan daha iyi görebiliyoruz. bu tür merasimler de acımızı bi nebze de olsa dindiriyor

    YusufKaplan 6 AÄŸustos 2010

Yorum yapmak için giriş yapınız.