Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

25 Åžubat 2010 – 16:28

kandill.jpg

  1. “Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun” 18 Yorum

  2. beldemiz için hayırlı olsun…

    Admin 14 Nisan 2009

  3. belde adına çok sevindim çalışmaların devamı dileğiyle hayırlı uğurlu olsun

    mehmet ÅžAHÄ°N MERSÄ°N 14 Nisan 2009

  4. Hayırlı olsun, Söğütlü’ye Daha güzel tesisler kurmak dileÄŸiyle Mevlam utandırmasın, Durmak yok! Söğütlü aynı yolda devam……………..

    mustafa GÖZ 15 Nisan 2009

  5. İŞTE BAŞKAN İŞTE SÖĞÜTLÜ.

    VEYSİ YEŞİLYURT 15 Nisan 2009

  6. söğütlüde yapılıcak baÅŸka biÅŸey kalmadı sanki önce çamur yollar düzenlense daha iyi olmazmıydı…

    mbati 20 Nisan 2009

  7. zmn la onlarda olacak mbatı hepsini aynı anda yapacak deil ya sabırla bkleyin biraz oke

    yaser 20 Nisan 2009

  8. mbatı yaser dediÄŸi gibi herÅŸey yavaÅŸ yavaÅŸ elbetki ilerde dahada projeleri olacak sayın baÅŸkanımızın ama herÅŸey sabırla…SAYGILAR..

    mehmet ÅžAHÄ°N MERSÄ°N 21 Nisan 2009

  9. gerçekten hizmet için geldiÄŸine inanıyormusunuz biraz gerçekçi olalım lütfen 89’dan beri belediye olan beldemizde bir park dahi yok daha. sosyal projelerin yapılması gerekmiyor mu? örneÄŸin bir Spor Kompleksi,Kapsamlı Çevre Ve Meydan Düzenlemeleri,Çok Amaçlı Tiyatro Salonları,düğün salonu yabilabilir zorunlu ihtiyaçlar varken arıtma tesisin yapılması bana gereksiz geliyor düşünün park sorunu yokken katlı bir otoparkın yapılması gibi birÅŸey bu ikincisi projenin direk bakanlıktan geldiÄŸine inanıyorum uÄŸraşılarak istenen bir hizmet olduÄŸuna inanmıyourum.

    mbati 21 Nisan 2009

  10. yetkililerden söğütlü belediyesinin yapmış olduğu faaliyetlerin araştırılmasını istiyorum.Araştırılması durumunda görülecektir ki; 20 yıllı aşkın bir süre geçmesine rağmen belediyece halka hitap eden hiç bir sosyal faaliyetin yapılmadığı hatta belde halkının temel gereksinimlerini karşılayan hizmetlerde durdurulmuştur.Yetkililerin seçimden önce vaad ettikleri şeffaflık ilkeleri doğrultusunda bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve gereğinin yapılması gerekmektedir.

    mbati 21 Nisan 2009

  11. ewt gene şukru sahın hizmete devam edio ve devam edecek biz inanıyoruz

    velit ÅŸahin(sufi) 21 Nisan 2009

  12. mbatı siz neyi tartışıyorsunuz yav adam elinden geleni yapıyor yapacak siz neyi karıştırıyorsunuz yav abdo beyy gelseydi ata beyy gelseydi daha iyisinimi yapacaklardı yavv valla köyü satar sizede ev bırakmazdı (gerçi biz olduğumuz sürece o zorda) yani hiç bişey yapmazdılar sayın mbatı size msnemi vereyim istersenizzz anlaşalım

    mehmet ÅžAHÄ°N MERSÄ°N 21 Nisan 2009

  13. mbatı galiba arpan fazla geliyor istersen sen git şikayet et yetkili gelsin o zmn görürsün sen böyle burda yazı yazmakla olmuyo. arıtma tesislerine daha da çok ihtiyacımız var her şeyden anladın mı

    yaser 22 Nisan 2009

  14. Sevgili Editör kardeÅŸim, Kısa bir süre önce yapılan yorumlarla ilgili görüşümü arz etmiÅŸ idim. Sizlerinde inandığı gibi bende inanıyorumki sitemizin ziyaretçileri her geçen gün artmakta ve beÄŸenilmektedir. Ancak yapılan yorumların bir çoÄŸu gözdağı ve reklam içerikli olması, ziyaretçilerimize sıkıntı verebileceÄŸi kaçınılmaz hale getirmektedir. Bir Kinderip’li olarak benimde sayın BaÅŸkan ve Meclis üyelerinden bir temennim bulunmaktadır.ÖrneÄŸin Köyde bulunan Göleti çocuk Parkına dönüştürmelerini arzu etmekteyim. Çocukları sevindirmek kadar güzel birÅŸey olabilirmi. Ä°ÅŸte bu ÅŸekilde talepler dile getirilirse daha uygun olacağını düşünüyor saygı ve sevgilerimi sunarım.

    Ramazan TAÅžTEKÄ°N 24 Nisan 2009

  15. Sayın Ramazan Taştekin beyefendi,
    İlginiz,temennileriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
    Sanırım daha önce bu konuda(göletin ıslahı) belediye açıklama yapmıştır.Hatırladığım kadarıyla dolgu yapmak yerine,gölete akan pis suyu başka yöne yönlendirmek ve etrafını ağaçlandırmak şeklinde olacaktır.
    inanıyorum ki belediye hizmet paylaşımında adil davranacaktır.
    Editör

    isimsiz kahraman 24 Nisan 2009

  16. Sevgili M. batı kardeşim.Eleştirilerden rahatsız değiliz,ama sistemli saldırılara izin vermeyeceğimizi bilmenizi isterim.Beldemizi seviyorsan diğer arkadaşlar gibi öneri sun.Hem doğruyu hem yanlışı eleştirmekle ancak kendini tatmin edersin.
    Editör

    isimsiz kahraman 24 Nisan 2009

  17. bir daha sitenize girmeyeceÄŸimi söyleyeyim eleÅŸtiri deÄŸil sadece bana söylenenlere cevap verdim görüyorum ki taraflı yayınlarınıza davam ediyorsunuz bana laf atılınca yayınlıyorsunuz ben cevap verince eleÅŸtirileriniz sistemli diyorsunuz siz bir tavsiyem var siz bu iÅŸi yapacak seviyede deÄŸilsiniz yazılarınız bunu gösteriyor hayatınızda baÅŸarılar diliyorum…

    mbatı 24 Nisan 2009

  18. Sn. mbatı,
    Siteye girip girmeyeceğiniz kendinizin bileceği konudur. Taraflı olup olmama konusunu ziyaretçilerimize bırakıyoruz. Ama şunu iyi bilin ki, hiçbir zaman şahısları rencide edecek, küçük düşürecek yazılara izin vermeyiz, vermeyeceğiz.

    Admin 24 Nisan 2009

  19. Hayırlara vesile olması dileğiyle, Tüm İslam aleminin Mevlid kandili mübarek olsun.

    Mustafa GÖZ 25 Şubat 2010

Yorum yapmak için giriş yapınız.