DUYURU: Sitemize “Yazar Grubu” OluÅŸturuyoruz…

23 Aralık 2009 – 23:20

Değerli Ziyaretçilerimiz,

ibrahim PALA’nın önerisi doÄŸrultusunda sitemize yazar grubu oluÅŸturmaya karar verdik. Genel, Kültür-Sanat, Turizm, Çevre-SaÄŸlık, EÄŸitim-Öğretim, Edebiyat, Tarih, Teknoloji, Spor, Ekonomi, Etnik Yapı, Müzik, Ulaşım ve Belde Sorunları bölümleri altında yazılar hazırlanacaktır. 10 kiÅŸiden oluÅŸacak grubumuza katılmak isteyecek arkadaÅŸlarımız, info@kinderip.net adresine e-mail (e-posta) atıp, yazılarını hazırlayacakları bölümü de belirtmelerini rica ederiz.

NOT: Siyasi içerik taşıyan hiçbir yazı eklenmeyecektir. Dikkatinize…

  1. “DUYURU: Sitemize “Yazar Grubu” OluÅŸturuyoruz…” 10 Yorum

  2. “Egitim-ogretim”konusunu saygi deger davut hocam ustleniyor ve ustlenecektir muhakkak,”belde sorunlari”ni yusuf hocam bitirince en guzel kendisi dile getirebilir.bu konuda adnan sahin kardesimde yapabilir.”etnik yapi”aslina bakarsaniz yillardan beri edindigi misyona bakarsak davut hocam bunu en guzel sekilde yapabilir.bu konuda ben kendisinden rica edebilirim en kisa zamanda.cunku yillardir bu konuda cok kafa yoruyor ve koyden cikmadi.”teknoloji”konusunu orhan sahin kardesim bu konuyu rahat goturecegi gorusundeyim.cunku hepimiz onu yazilarindan takip ediyoruz.”cevre-saglik”yusuf candemir buyuyugumuzden faydalanabiliriz midyat saglik grup baskani olarak.ben kendisinden bu konuda yardim isteyegim.cevabini burda yazacagim.”genel”yazilarini saygi deger isimsiz kahraman ustlenebilir.edebiyat ve etnik yapi konularinda fehmi akyol amcadan yardim alabiliriz.bunlar tamamiyle benim goruslerim.kesinlikle bana aittir.bir yerden baslasin istiyorum.cok degerli insanlarimiz bunlari rahat rahat goturecegine kesinlikle inaniyorum.banada bir sey duserse kesinlikle odevime calisip bizle alakali en guzel sekilde yerine getirecegim.yeterki ibrahim biz sana su gorevi yapmana uygun gorduk densin.gorev ustlenecek buyuklerim ve kucuklerime simdiden basari ve saygilarimi sunarim.

    ibrahim pala 26 Aralık 2009

  3. Gerçekten güzel bir girişim başarılı olursa çok güzel olur.Umarım bu girişim sadece lafta kalmaz.

    yosuncan1 27 Aralık 2009

  4. sayin hocam yosuncan,yukaridaki bolumlerden bir bolum secmeniz ve ben sunu alirsam basariyla goturecem deyip yazsaydiniz simdi bir bolumden kurtulmus olacaktik.bence tez vakitte bir basariyla surdurmeyi dusundugunuz bir bolum uzerinde karar kilin.
    saglik bolumunu:midyat grup saglik baskani yusuf CANDEMIR abimiz seve seve yazacagini ve suan istenbulda tatilde oldugunu soyledi.gelecek hafta ise baslayacagini ve siteye bildirecegini soyledi.saygilarimla.

    ibrahim pala 27 Aralık 2009

  5. askerliğim inşallah 20 gün sonra bitiyor. o zaman kaldığımız yerden devam ederiz.. projeye şimdiden başarılar dilerim

    YUsuf Kaplan 28 Aralık 2009

  6. Grubu oluÅŸturma kararını aldığımız gün 5 yazarımız yerini almıştı. Kalan 5 kontenjanın da 4’ü belli oldu. Ä°brahim abi, Sn. Yusuf CANDEMÄ°R, Yusuf abim ve yeni askerimiz Yosuncan… Son kalan 1 kontenjan da yakında dolacak inÅŸallah ve grubu tamamlamış olacağız. Saygılar…

    Admin 28 Aralık 2009

  7. s.a ben turizmciyim bana görev verirseniz seve seve yaparım, hangi konu olursa olsun selametle kalin.

    mustafa GÖZ 29 Aralık 2009

  8. Veee grubumuz tamamlanmıştır. hayırlı uğurlu olsun.

    Admin 29 Aralık 2009

  9. cok sevindirici bir haberdi bu sayin adminim.sira gorev dagiliminda galiba.kisi,gorevleri ve tarihleri cetvel halinde yapacaksiniz galiba.yinede isinize karismis gibi olmayalim.hayirli ugurlu olsun herkese simdiden basarilar.

    ibrahim pala 30 Aralık 2009

  10. İbrahim bey malum vatan borcu bitsin bir bölümün sorumluluğunu üstlenmesemde her bölüme destek veririm.Ama önce askerlik bitsin(şafak galiba 135 civarı)

    yosuncan1 2 Ocak 2010

  11. sayin hocam askerde oldugunu bilmiyordum.vatan borcu elbetteki her seyden daha hayirli ve serefli bir borctur.sana ve cumle mehmetciklere saglik ve guc versin.hayirli teskereler simdiden.

    ibrahim pala 2 Ocak 2010

Yorum yapmak için giriş yapınız.